O kaších overnight jsem vůbec nevěděla. Až když Terka odhalila svoje tajemství a zveřejnila svůj post.
Instatntní ovesné kaše jím skoro každé ráno, ale nejsem tak úplně přesvědčená o jejich kladných hodnotách. Trošku mě znervózňuje ten prášek, se kterým to vysypu z pytlíku. Jenže kdo má ráno čas vařit kaši z mléka a nejméně pět minut stát u plotny?
Když jsem si koupila ovesné mléko, napadlo mne, že by se to k sobě mohlo skvěle hodit. Tak jsem tedy vločky namočila přes noc...
Nijak jsem to neměřila, prostě jsem je zalila mlékem, aby plavaly. :D
Nečekala jsem, že ráno budou opravdu měkké (já si míchám velké vločky s na jemno posekanými). Potom jsem už jen dochutila ovocem - v dnešním případě granátovým jablkem.
Krok tři myslím mluví sám za sebe :)
Overnight kaše rozhodně vyšouply ty instantní z mých rychlosnídaňových receptů přes týden... Takže děkuju moc Teri! :3
No comments:
Post a Comment